Zmarta är en av Sveriges främsta låneförmedlare och man har sedan starten i februari 2019 hjälpt tusentals svenskar att få förmånligare lånevillkor. Med anledning av detta förknippar de flesta Zmarta med jämförelse av privatlån men faktum är att Zmarta erbjuder betydligt fler tjänster än så. Bland annat kan Zmarta hjälpa dig att hitta bättre elavtal och billigare försäkringar. Utöver detta är man även en låneförmedlare för företagslån. Och även om denna tjänst länge stått i skuggan av mer etablerade aktörer så som Krea och Kompar så är jämförelsetjänsten av företagslån något som Zmarta ständigt arbetar med att förbättra. Detta märks inte minst på alla nya långivare som ansluter sig till tjänsten. Bara under de senaste månaderna har långivare så som mynt, Credinord och Fedelta anslutit sig som samarbetspartner till Zmarta. Med andra ord har du bättre förutsättningar än någonsin att hitta ett förmånligt företagslån genom Zmarta Företagslån.

Zmarta företagslån
Hitta ett förmånligare företagslån med hjälp av Zmartas jämförelsetjänst

Så hjälper Zmarta dig att hitta bäst företagslån

Zmarta är en tjänst från Zmarta Group som är en del av Freedom Finance kreditservice AB. I samma koncern ingår även tjänster så som Elskling.se och Insplanet. Zmarta agerar själv inte långivare utan är istället en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra företagslån från olika finansbolag och kreditgivare. I skrivande stund samarbetar man med elva olika långivare vilka återfinns här nedan:

Tjänsten som Zmarta erbjuder är helt kostnadsfri och du som företagare binder dig inte till något genom att använda dig av jämförelsetjänsten. Genom att ansöka om ett företagslån utan säkerhet via Zmarta Företagslån når din ansökan ut till elva olika långivare. Zmarta tar enbart en kreditupplysning som sedan samtliga anslutna finansbolag får ta del av. Detta gör att ditt företags kreditvärdighet inte påverkas mer än nödvändigt av en ansökan. Under låneprocessen bistår Zmartas kunniga rådgivare dessutom med hjälp vilket underlättar processen.

Allt om Företagslån bakgrund

Gör en låneansökan hos Zmarta

Vill du öka ditt företags chanser att få ett företagslån med låg ränta och bra villkor så kan du med fördel använda dig av Zmartas jämförelsetjänst. Alla företag kan ansöka om ett företagslån oavsett bolagsform eller storlek på önskat lånebelopp. Du ansöker direkt på Zmartas hemsida genom att fylla i hur mycket ditt företag vill låna samt vilken återbetalningstid som önskas. Därefter får du fylla i dina uppgifter och identifiera dig med BankID.

Zmarta skickar sedan vidare din låneansökan till samtliga anslutna långivare som får göra en samlad bedömning av ditt företags ekonomi. Därefter återkommer långivarna med låneerbjudande och du kan själv gå igenom förslagen för att se vilken aktör som erbjuder ditt företag bäst villkor. När du gjort ditt val så får du signera skuldebrev innan pengarna sätts in på ditt företagskonto.

Har ditt företag betalningsanmärkningar så behöver inte detta automatiskt leda till en nekad ansökan. Så länge ditt bolag har god ekonomi i övrigt så kan du även få erbjudande om företagslån med betalningsanmärkningar via Zmartas jämförelsetjänst. Detsamma gäller betalningsanmärkningar på den eller de personer som går i borgen för företagslånet.