Om vår jämförelsetjänst

Alltomforetagslan.se är en oberoende jämförelsetjänst som hjälper företag att hitta rätt lån. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi tar aldrig ut några avgifter från dig som besöker oss. Däremot återfinns det affiliatelänkar på webbplatsen och när du som användare klickar på dessa länkar kan vi komma att få provision. Detta innebär inte att vi låter oss påverkas av de olika långivarna. Istället är vi helt fristående och bestämmer själva vad som ska publiceras på webbplatsen. Vår strävan är att vara så objektiva som möjligt i den information som presenteras på Alltomforetagslan.se.

Användarens ansvar

För att få ta ett företagslån i Sverige måste den som ansöker om lånet vara 18 år eller äldre. Det finns även långivare som har strängare krav än så. Vi strävar efter att alltid ha korrekt information på Alltomforetagslan.se. Trots detta kan räntor, villkor och annan information förändras utan vår vetskap. Det är därför användarens eget ansvar att inhämta information från varje enskild långivare. Det är även ditt ansvar att säkerställa att du förstår vilken ekonomisk risk som är förknippad med att ta ett lån. Likaså är det ditt eget ansvar att garantera att du förstår de villkor som varje enskilt lån är kopplat till. Saknar du information så hänvisar vi dig till långivarens hemsida.

Vårt ansvar

Alltomforetagslan.se tar inget ansvar för eventuella skulder eller skador som uppstår mellan låneinstitut och låntagare. Vi har ingen del i det avtal som tecknas mellan dessa parter. Vid konflikter eller problem hänvisar vi dig till låneinstitutet i fråga. Däremot ansvarar vi för den information som återfinns på webbplatsen. Upptäcker du något fel i våra texter eller topplistor så kontakta oss snarast så vi kan åtgärda detta. Alltomforetagslan.se kommer aldrig be dig att lämna ut några känsliga uppgifter. Däremot sparar vi data från dig i form av cookies. Du kan läsa mer om detta i vår integritetspolicy.

Information

Den information som återfinns på denna webbplats är hämtad från de långivare som representeras på Alltomforetagslan.se. Gällande informationen i nyhetsartiklar och annan information så använder vi oss enbart av säkra källor. Vi kan dock inte garantera att all information alltid är korrekt. Därför bör du alltid dubbelkolla med andra källor innan du ansöker om ett företagslån.

Klagomål

Om du anser att informationen på denna webbplats är vilseledande eller inte korrekt så är du välkommen att skicka in ett klagomål. Du kommer i kontakt med oss via nedanstående uppgifter.

E-post: info@alltomforetagslan.se

Adress: Alltomforetagslan.se
C/O 7 Out Media AB
Norra Kungsgatan 14
371 33 Karlskrona