Alltomforetagslan.se är en jämförelsesajt som grundades 2019. Detta efter att intresset för företagslån och företagsfinansiering fullkomligt exploderat i Sverige. Vi fann att utbudet av opartiska jämförelser av de olika finansbolagen var en bristvara. Med Allt om Företagslån vill vi därför vara med att vägleda och hjälpa dig som driver ett bolag med likviditetsbehov. Vår förhoppning är att du genom att ta del av informationen som finns på sajten ska kunna ta ett välgrundat beslut gällande finansiering. Förhoppningsvis kan du via våra jämförelser även hitta det bästa och billigaste företagslånet.

Vi som står bakom Allt om Företagslån är tre drivna entreprenörer som vet vad det innebär att driva ett företag. Vi vet också vilken skillnad extra likviditet kan innebära för en verksamhet. Tillsammans har vi lång erfarenhet av att driva både små- och större bolag. Vi har även stor kunskap och insyn i finansbranschen. Denna kunskap vill vi dela med oss av och förhoppningsvis kunna hjälpa dig på vägen.

Sajten ägs och drivs av det svenska bolaget 7 Out Media AB som även driver andra jämförelsesajter inom ekonomi och finans.

Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med oss kan du med fördel maila oss på info[@]alltomforetagslan.se. Du kan även använda dig av nedanstående kontaktformulär. Vi strävar efter att svara på alla mail och förfrågningar inom 24 h. Vid hård arbetsbelastning kan det dock komma att dröja lite längre. Vi är öppna för både ris och ros och tar tacksamt emot feedback om sajten.

Ansvarsfrihet

Allt om Företagslån bedriver själva inte någon utlåning och är inte anslutna till något finansbolag eller kreditinstitut. Således tar vi inte heller något ansvar för de produkter och erbjudanden som representeras på webbplatsen. Vid klagomål eller frågor kring specifika företagslån hänvisar vi dig till berört kreditinstitut. Vi strävar efter att räntor och villkor som presenteras på webbplatsen alltid ska vara korrekta. Finansbolag kan dock utan vår vetskap ändra villkoren. Således är det ditt eget ansvar att alltid se till att ha korrekt information innan du ansöker om ett företagslån. Hittar du fel på webbplatsen skulle vi uppskatta om du kontaktar oss och meddelar detta.

Vi är en oberoende jämförelsesajt på så sätt att vi själva inte bedriver någon utlåning. Därtill är vi objektiva i vår beskrivning av de olika finansbolagen. Däremot mottar vi i vissa fall provision vid förmedling av kunder till de finansbolag som återfinns på webbplatsen.

Bolagsinformation

7 Out Media AB

Org nr: 559197-2335

Adress:

Norra Kungsgatan 14
371 33 Karlskrona