Qred Bank AB är ett svenskt bolag grundat av en sann entreprenör. Ideén till verksamheten föddes ur den dåliga erfarenheten av att söka lån hos de stora bankerna och strävan efter att göra det enklare för små företag att växa. Idag har Qred expanderat och finns i ytterligare tre länder. De har under sin korta tid hjälp många företag att växa med hjälp av sina små lån med kort återbetalningstid.

Qred Bank AB erbjuder företag lån på upp till 2 miljoner kronor. Pengarna kan hjälpa företaget att växa genom att bekosta allt från löner till utrustning och nya lokaler. Det spelar alltså ingen roll huruvida ni är en enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag så länge ni finns registrerade hos Bolagsverket. Alla företag, oavsett bransch, är välkomna att ansöka om lån. Qred Bank AB gör en individuell bedömning på varje ansökan. Ni kan känna er trygga i att hanteringen går rätt till om ni vänder er till Qred för hjälp med finansiering. Bolaget är registrerat hos och under tillsyn av Finansinspektionen.

Qred Bank

Bolagsinformation

Qred Bank AB
Tulegatan 15
113 53 Stockholm

support@qred.se
020-150 333
www.qred.se

 • Lånebelopp: 10 000 kr - 2 000 000 kr
 • Löptid: 6 mån - 36 mån
 • Läs mer om Qred Bank AB
 • Utan UC: Ja
 • Fast månadsavgift: JA
 • Factoring: NEJ

Låna upp till 2 miljoner utan säkerhet

Hos Qred Bank AB är alla former av företag och bolag, oavsett storlek, välkomna att ansöka om ett företagslån. Då Qred Bank AB är ett bolag som jobbar online går det snabbt och smidigt att göra en ansökan utan att avsätta tid för bankmöte och behöva gå ifrån jobbet.

Qred Bank AB erbjuder företagslån från 10 000 kronor upp till 2 miljoner. Det finns med andra ord möjlighet att låna till såväl mindre som större investeringar i din firma. Du väljer själv om du vill ha 6, 12, 18 eller 36 månaders löptid på ditt lån och anger detta redan i ansökningsprocessen. I samband med din ansökan görs en kreditupplysning via UC på ditt företag. För att beviljas lån krävs även att en  företrädare för bolaget går i personlig borgen. Denna person tas det också en kreditupplysning på fast via Creditsafe så att hens kreditvärdighet inte påverkas hos de större bankerna på grund av förfrågningar hos UC.

Ränta och villkor

Hos Qred Bank AB jobbar man med räntefria lån och tar istället ut en fast avgift för varje firmalån. Inga startavgifter eller dolda kostnader tillkommer utöver månadsavgiften och amorteringen. På så sätt har du som låntagare full koll på hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad. Qred Bank AB har dessutom ingen bindningstid på sina lån så du kan närsomhelst välja att betala tillbaka lånet utan ytterligare avgifter.

Månadsavgiften är individuell och baseras på ett så kallat qred-score. Poängen baseras på olika parametrar såsom företagets ekonomi och kassaflöde. Om ditt bolag bedöms ha en bra återbetalningsförmåga blir avgiften lägre än om förutsättningarna skulle vara de motsatta. Månadskostnaden på ett lån hos Qred Bank AB kan jämföras med en månadsränta på mellan 1,48-2% vilket är en ungefärlig årsränta på 25%.

Qred Bank

 Låna upp till 2 miljoner kronor

  Låna till nystartat företag

  Ingen säkerhet krävs

Grundkrav

 Svenskt AB/EF/HB/KB

  Personlig borgen

  Hållbar affärsidé

Information

Factoring: NEJ

Checkkredit: NEJ

Utan UC: JA

Fast månadskostnad: JA

Krav för att få lån hos Qred Bank AB

Innan du ansöker om ett lån till ditt företag bör du se till att du uppfyller de grundkrav som ställs på de sökande. Att man uppfyller kraven i sig är ingen garanti för att man sedan beviljas ett lån. Istället bedöms alla företag individuellt utifrån specifika parametrar. Men för att din ansökan ska granskas ska följande krav uppfyllas:

 • Bolaget ska vara svenskregistrerat
 • Bolaget får endast ha enstaka betalningsanmärkningar
 • Företaget ska ha en sund affärsidé

För att beviljas lån krävs även att en företrädare för företaget kan gå i personlig borgen. Qred kommer då att ta en kreditupplysning på såväl borgensmannen som företaget som kommer att vägas in i bedömningen.

Ansök om företagslån online

Qred Bank AB erbjuder en av marknadens snabbaste metoder för låneansökningar. Din ansökan delas in i tre enkla steg och allt sker online. Du behöver alltså inte lämna företaget för att sälja in din ansökan under ett bankmöte.

 1. Fyll i ansökningsformuläret
  Här anger du det belopp du önskar låna ihop med organisationsnummer, mailadress och mobilnummer. Därefter klickar du iväg din ansökan.
 2. Komplettera
  Skicka eventuella kompletterande uppgifter. Ansöker du på kontorstid har du vanligen svar inom en timme.
 3. Signera elektroniskt
  När du fått ett lånebesked och önskar gå vidare med det så signerar du avtalet med hjälp av ditt BankID. Lånet betalas normalt ut samma dag som detta sker (om det är vanlig vardag).

Qred tittar på din ansökan och tar en kreditupplysning på såväl företag som företrädaren för bolaget. Sedan gör de en bedömning utifrån ytterligare parametrar innan de fastställer ditt qred-score och snabbt återkommer med ett besked.

 • Lånebelopp: 10 000 kr - 2 000 000 kr
 • Löptid: 6 mån - 36 mån
 • Läs mer om Qred Bank AB
 • Utan UC: Ja
 • Fast månadsavgift: JA
 • Factoring: NEJ

Kundtjänst

På företagets hemsida hittar du en sida med de vanligaste frågorna som kan dyka upp gällande Qreds tjänster och bolagets företagslån utan säkerhet. Hittar du inte den information du söker går det bra att kontakta kundtjänst via telefon eller mail. Väljer du att ringa och prata med supporten direkt har de telefontid på vardagar mellan kl: 07:00-17:30.

Telefon: 020-150 333

Mail: support@qred.se

På Qreds hemsida finns det dessutom en blogg med intressanta artiklar som berör allt från tips på hur man gör en bra presentation till artiklar om klimatkompensation, historiska finanskriser och vad du ska tänka på i mötet med din revisor. Vill du ha ännu mer information och inspiration hittar du dessutom Qred på sociala medier såsom Facebook, Instagram och LinkedIn.