Credinord är en finansiell institution som hjälper företagare med finansiering. Denna relativt nya långivare vänder sig främst till små- och medelstora företag som är i behov av ett företagslån. Hos Credinord kan du låna upp till 1 miljon kronor till ditt företag för att exempelvis finansiera en satsning eller om du fått utmaningar i kassaflödet. Credinord företagslån kräver i regel enbart personlig borgen som säkerhet. Således behöver du inte använda någon fastighet eller immateriella rättigheter som säkerhet. Hos Credinord beviljar man vanligtvis en lånesumma som motsvarar företagets omsättning under en månad. Ofta är det inte mer än så som behövs för att man ska kunna genomföra den investering man tänkt eller för att täppa till ett tillfälligt hål i budgeten.

Credinord ägs och drivs av det finska bolaget CrediNord Oy och bedriver verksamhet i både Sverige och Finland. Att ansöka om en låneoffert är inte bindande och du får alltid besked inom 10 minuter.

Credinord

Bolagsinformation

CrediNord C/O Greenstep
Drottninggatan 26
602 24 Norrköping

kundservice@credinord.com
08-446 870 01
www.credinord.com

Låna upp till 1 miljon med personlig borgen

Credinord erbjuder dig med företag att låna allt ifrån 10 000 kr upp till 1 miljon kronor. Löptiden på lånet varierar från 6 månader till 18 månader beroende på storlek på lånet. För att kunna bli beviljad ett företagslån hos Credinord måste du antingen ha ett aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller en enskild firma. Priserna för Credinord Företagslån utgår ifrån ditt företags kreditvärdighet. Istället för räntor och diverse kostnader så arbetar man med en fast avgift som du betalar varje månad. Hos Credinord kan du ansöka om ett företagslån utan säkerhet. Den enda säkerhet som krävs för lånet är personlig borgen från en eller flera ägare.

Är du osäker på om din firma kan hantera den kostnad som ett företagslån innebär så kan du ansöka om att få en kostnadsfri låneoffert hos Credinord. I denna offert kommer det framgå vilken avgift du kommer att behöva betala varje månad. Offerten är inte bindande så länge du inte väljer att signera skuldebrev och personlig borgen.

Fast månadsavgift hos Credinord

Precis som många andra finansiärer av företagslån online så har Credinord valt att ta bort räntan till förmån för en fast månadsavgift. Detta för att det ska bli enkelt för dig som företagare att förutspå kostnader men även för att tillämpa en transparent prisbild. När du lånar till företaget av Credinord behöver du inte oroa dig för dolda kostnader. Istället betalar du samma fasta avgift för lånet varje månad. Denna avgift kommer framgå i den låneoffert du får efter att du gjort en låneansökan hos Credinord.

Vilken månatlig avgift du får betala för företagslånet hos Credinord beror på ett flertal faktorer. Främst är det företagets återbetalningsförmåga som avgör storleken på avgiften. Men även lånesumma samt kreditvärdighet på borgenärer kommer att spela in när avgiften bestäms. Låneofferten är individuell vilket gör att företag med bättre kreditvärdighet kan förvänta sig lägre avgift och vice versa.

Credinord

  Ansökan med besked direkt

  Inga dolda kostnader

  Företagslån upp till 1 miljon

Grundkrav

Företag registrerat i Sverige

  Fri från betalningsanmärkningar

  Personlig borgen

Information

Factoring: NEJ

Checkkredit: NEJ

Utan UC: NEJ

Fast månadskostnad: JA

Grundkrav för Credinord Företagslån

Vill du bli beviljad ett företagslån från Credinord så gäller det att du når upp till finansbolagets grundkrav. Nedan kan du se vilka krav som gäller. Utöver dessa krav gör Credinord en grundläggande kreditprövning innan ett lån beviljas.

  • Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag eller enskild firma
  • Aktiv verksamhet i minst 6 mån
  • Giltig F-skattsedel
  • Ingen betalningsanmärkning hos vare sig företag eller borgensmän
  • Personlig borgen

För företagslån upp till 250 000 kr krävs det personlig borgen från minst en ägare. Lånar du mer än så så kommer Credinord att kräva två borgensmän.

Credinord Företagslån
Hos Credinord kan du låna upp till 1 miljon kronor med endast personlig borgen som säkerhet.

Digital låneansökan på Credinord.com

För att veta vad ett företagslån hos Credinord kommer att kosta dig behöver du göra en digital låneansökan. Detta gör du direkt via långivarens hemsida. Där kan du enkelt ansöka om en lånesumma mellan 10 000 kr och 1 miljon kronor beroende på hur stort behov ditt bolag har. Du får även välja om du vill återbetala lånet under 6, 12 eller 18 månader. För att kunna göra en ansökan behöver du även ange kontaktuppgifter och företagsuppgifter. Därefter kan du gå vidare med din låneansökan hos Credinord genom att svara på några frågor. När din ansökan är komplett får du identifiera dig med hjälp av mobilt BankID. Det är helt gratis att skicka in en ansökan och du binder dig inte till något genom att göra så. Hela ansökningsprocessen tar inte mer än 2 minuter och du får svar inom 10 minuter. Ett lånebeslut kommer att vara klart inom en timme under förutsättning att du ansöker om företagslånet under Credinords öppettider. Godkänner du låneofferten så får du skriva under avtal elektroniskt. Därefter betalas pengarna ut till ditt företagskonto samma dag.

Kundtjänst Credinord

På Credinords hemsida kan du läsa mer om hur det går till att ansöka om ett företagslån till aktiebolag och andra svenska bolagsformer. Där finns även en databas med svar på vanliga frågor. Vill du kontakta kundtjänst så gör du det under följande öppettider:

Måndag: 08:00-16:00
Tisdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Du når Credinords kundtjänst på mail kundservice@credinord.com. Du kan även ringa in till Credinord på 08-446 870 01.