Zmarta företagslån är en låneförmedlingstjänst från det svenska företaget Zmarta AB. Med Zmarta företagslån kan du som driver ett aktiebolag, enskild firma, kommanditbolag eller handelsbolag få hjälp att hitta det bästa företagslånet. Zmarta är en låneförmedlare som samarbetar med 11 olika långivare som erbjuder företagslån. Genom att du ansöker om ett företagslån via Zmarta kan du genom en enda ansökan nå ut till flera olika banker och långivare. På detta sätt sparar du tid samtidigt som du ökar dina chanser att låna till företaget med bra villkor och låg ränta.

Lånejämförelsen hos Zmarta Företagslån är helt kostnadsfri och det tar enbart några minuter att genomföra en digital låneansökan. Du kan här ansöka om ett företagslån upp till 5 000 000 kr med enbart personlig borgen som säkerhet. Det är även möjligt att få ett företagslån med betalningsanmärkningar via Zmarta Företagslån.

Zmarta Företagslån

Bolagsinformation

Zmarta AB
Box 1068
262 21 Ängelholm

info@zmarta.se
0771-47 48 49
www.zmarta.se

  • Utan UC: Nej
  • Fast månadsavgift: JA
  • Factoring: NEJ

Företagslån upp till 5 miljoner via Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare för företagslån som hjälper svenska företag att hitta ett bättre lån. Genom Zmarta Företagslån kan du ansöka om att få låna upp till 5 miljoner till ditt företag. Återbetalningstiden på lånen som förmedlas via Zmarta ligger mellan 1-60 månader. Du väljer själv en löptid som lämpar sig för din firmas ekonomi. Hos Zmarta kan alla företagare ansöka om ett företagslån. Det spelar inte någon roll vilken bolagsform det handlar om. Däremot måste företaget ha varit aktivt i minst 6 månader. Behöver du låna till ditt nystartade företag så finns det alltså möjlighet till det.

Genom Zmarta kan du ansöka om företagslån med personlig borgen men det går även bra att ansöka utan personlig borgen. Dock kan det vara bra att veta att en borgensman på lånet ökar chanserna för låg ränta och bra villkor.

När du ansöker om ett företagslån via Zmarta så tas enbart en UC. Trots detta når din låneansökan ut till 13 olika banker och låneinstitut. Tjänsten är helt kostnadsfri och genom att ta hjälp av Zmarta får du en enkel överblick över vilka långivare som kan erbjuda dig det mest förmånliga lånet.

Kostnader och ränta

Eftersom Zmarta själva inte lånar ut några pengar så är det inte heller låneförmedlaren som bestämmer lånets kostnader. Detta gör istället de samarbetsbanker som ditt företag kommer att få låneofferter från. Ränta och avgifter avgörs individuellt utifrån en kreditbedömning som varje bank och låneinsitut gör. Där ser man över företagets ekonomi och bedömer betalningsförmågan. Beroende på hur ditt bolags betalningsförmåga ser ut kan du räkna med en ränta inom spannet 0,8-4,2% per månad. De flesta långivare tar dock ut en fast månadsavgift vilket gör prisbilden väldigt transparent då du enkelt kan se vad ditt företag kommer att få betala för lånet varje månad.

Att ansöka om företagslån via Zmarta är helt gratis. Zmarta lägger heller inte på något räntepåslag på de lån som förmedlas. Istället tjänar Zmarta sina pengar genom provision som de anslutna samarbetsbankerna betalar ut.

Zmarta Företagslån

 Gratis jämförelsetjänst

  Enbart en UC

  Låna upp till 5 miljoner

Grundkrav

 Registrerat AB, EF, KB eller HB

 Minst 6 mån aktivitet

  Betalningsförmåga

Information

Factoring: JA

Checkkredit: NEJ

Utan UC: NEJ

Fast månadskostnad: JA/NEJ

Grundkrav Zmarta Företagslån

För att kunna ansöka om ett företagslån via Zmartas låneförmedlingstjänst måste ditt företag uppfylla vissa grundkrav. Dessa grundkrav är inte särskilt omfattande men då bör man veta om att alla kopplade låneinstitut och banker har sina egna krav. En del långivare accepterar exempelvis inte betalningsanmärkningar hos företaget medan andra gör det. När det gäller Zmartas grundkrav för ansökan så handlar det om att ditt företag ska vara registrerat i Sverige. Företaget måste därtill ha varit verksamt i 6 månader eller mer.

Uppfyller ditt företag Zmartas grundkrav är det ingen garanti för att du ska godkännas hos samtliga banker som samarbetar med Zmarta. Vill du öka chanserna att få så många låneerbjudanden som möjligt så rekommenderar vi att du ansöker med borgensman. Se även till att ge så utförlig information som möjligt gällande ditt företags ekonomi.

Företagslån via Zmarta
Ansök om företagslån via Zmarta och få svar från upp till 13 långivare

Ansök om företagslån hos Zmarta

Vill du öka företagets chanser till bättre lånevillkor så kan du med fördel ansöka om ett företagslån hos Zmarta. Följ bara länkarna på denna sida så kommer du till Zmartas ansökan för företagslån. Ansökan inleds med att du anger hur stort belopp ditt företag vill låna. Du kan ansöka om lån mellan 10 000 kr och 5 000 000 kr. Du kan låna till syften så som att hantera löpande utgifter, anställa personal, genomföra marknadsföring eller införskaffa inventarier.

Innan du får identifiera dig med BankID behöver du fylla i personnummer till ägare, email adress, mobilnummer samt omsättning för de senaste sex månaderna. När samtliga uppgifter i ansökan är inlämnade så kommer Zmarta att inhämta en kreditupplysning från UC. Denna kreditupplysning tillsammans med ditt företags låneansökan skickas sedan ut till samtliga 13 samarbetsbanker. Dessa banker och långivare får sedan återkomma med ett låneerbjudande till dig som du hittar på Zmarta.se. Där kan du sedan enkelt välja det låneerbjudande som passar ditt företag bäst. När du accepterat ett lån så kommer pengarna att finnas på företagskontot inom 24 timmar.

  • Utan UC: Nej
  • Fast månadsavgift: JA
  • Factoring: NEJ

Kundtjänst Zmarta Företagslån

Du kan när som helst kontakta Zmartas kundtjänst om det uppstår några funderingar kring din ansökan. Även allmänna frågor om Zmartas låneförmedlingstjänst för företagslån hanteras av företagets kundtjänst. Du når denna kundtjänst genom att maila till info@zmarta.se. Du kan även ringa till Zmarta på nummer 0771-47 48 49. Enklast är dock att använda chatten som du återfinner i nedre högra hörnet på Zmartas hemsida. Kundtjänsten hos Zmarta är öppen under följande tider.

Måndag: 09:00 – 17:00

Tisdag: 09:00 – 17:00

Onsdag: 09:00 – 17:00

Torsdag: 09:00 – 17:00

Fredag: 09:00 – 17:00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Du kan när som helst under dygnet genomföra en låneansökan på Zmarta.se. Då låneansökan sker digitalt är den inte beroende av att kundtjänst ska finnas på plats.